PROLOM 777

LUKSUZAN SOFTVER ZA STOMATOLOŠKE ORDINACIJE

softver za stomatološke ordinacije

Ekskluzivan program za stomatologiju i stomatološke ordinacije

Program za vodjenje stomatološke ordinacije

Luksuzan.

Prolom 777 je program za stomatološke ordinacije napravljen sa najfinijom pažnjom o svakom detalju. Svaka komponenta je osmišljena, dizajnirana i izgradjena po najnovijim i poslednjim standardima stomatologije.

Vrhunska grafika

Revolucionaran SMS Sistem.

Neogranični kapacitet moćnog SMS sistema. Revolucionarna Dvosmerna Komunikacija SMS-a. Sada jos veci kapacitet unosa i obrade kartona pacijenata (testiran je do 20 000 kartona sa po 20 zapisa, cak može i više). Poslednja generacija SMS sistema.
Inovativni GSM modemi (to su novi tzv 3G modemi) sa kojima program radi. Jos unapredjenije komuniciranje sa pacijentima. Specijalna opcija za duge poruke, latinično i ćirilično pismo. Sami obezbedjujete 3G modem i SIM karticu gde imate besplatne ili jeftine SMS poruke. Bez dodatnih troskova. Prolom će se postarati da imate komfornu i fantasticnu dvosmernu SMS komunikaciju sa svojim pacijentima.

Program za stomatoloske ordinacije

Jednostavan.

Prolom 777 je neverovatno jednostavan za upotrebu. Jedinstvene Video demonstracije pruzaju potpunu kontrolu i samouverenost. Bez posebne obuke za njegovo korišćenje.

Postavljanje Mosta.

Specijalni Implantati.

Keramičke Krunice.

Zubni Most.

Performanse i Prestiž.

KONTAKT Prezentacija 1. deo