prolom 777

Software cabinet stomatologic

Software cabinet stomatologic

Prolom = CREAT PENTRU FORMARE 100%

Program dentar cu grafică fenomenală. Depozitarea razelor X, documentație. Planul de planificare. Rapoarte și multe alte utile... Excelent pentru stocarea unor cantități mari de date fără costuri suplimentare.

În continuare, un program cu care este ușor de lucrat, potrivit pentru utilizare. Fără costuri de carne, fără costuri de întreținere.

Există două ediții ale acestui program, iar acestea sunt: Constant și Standard.

Ediţie constantă are o capacitate de 1040 de cutii noi și gratuit este. Este potrivit pentru intervenții chirurgicale noi și intervenții chirurgicale care au un volum de muncă mai mic sau mediu. Mai jos în lateral este un link pentru descărca. O tranziție ulterioară la Standard Edition este posibilă..

Ediţie Standard are o capacitate de peste 20.000 de cutii de carton. Se plătește o dată. Mai jos pe pagină sunt mai multe informații despre această ediție.

Fără restricții. Libertate = Prolom 777. În orice ediție.

Software cabinet stomatologic

Prolom 777: PROGRAM PROFESIONAL.
DISPONIBIL IMEDIAT ✓✓✓✓

Pret proteza dentara > Ocluzie inversa operatie pret > Probleme ortodontice la copii > INDREPTARE DINTI FARA APARAT DENTAR > PILIREA DINTILOR DIN FATA >

...

CONTACTUL PĂRȚII
Acest site utilizează Cookie pentru a oferi o experiență bună pentru utilizatori. Folosind acest site, acceptați utilizarea Cookie.   O.K. Am inteles.
Utilizarea acestui sajte web este de acord cu a lui
condiții de utilizare